Nacho har ännu inte svarat på Real Madrids erbjudande om kontraktsförlängning och kan lämna efter säsongen.

Comments · 1 Views

Nacho har ännu inte svarat på Real Madrids erbjudande om kontraktsförlängning och kan lämna efter säsongen.

33-årige Nacho har ännu inte svarat på erbjudandet om en ettårig kontraktsförlängning och möjligheten att han lämnar laget ökar nu, enligt uppgifter. Nacho har tidigare fått ett antal möjligheter på grund av Alabas och Mendys skadeuppehåll, och gjorde även en återkomst till det spanska landslaget. Men sedan Camavinga konverterades till vänsterback har Nachos chanser blivit få, han spelade bara 8 minuter borta mot Chelsea, 3 minuter som inhoppare mot Manchester City, 1 minut borta mot Barcelona i Copa del Rey och ingen chans borta mot Valen.nike fotbollsskor herr

Real Madrid har gett Nacho ett erbjudande om en ettårig förlängning, men spelaren har ännu inte fattat något beslut. Det rapporteras att Nacho vill få fler regelbundna framträdanden, men detta är svårt att garanteras i Real Madrid. Klubbarna i USL, Saudi League, Premier League och Serie A är dock alla mycket intresserade av Nacho. Nacho vill göra det bästa valet för sin idrott, ekonomi och familj, men om han går till en lägre liga blir det svårt för honom att få en chans att spela med laget i Europa League.

Förutom Nacho har Real Madrid andra spelare med kontraktsfrågor. Benzema, Modric och Kroos har redan nått en överenskommelse med Real Madrid om att förlänga sina kontrakt, medan Sebalos, Nacho och Asensio har fått erbjudanden om att förlänga sina kontrakt, men de tre har ännu inte bestämt sig för om de ska acceptera kontraktet. Media påpekade att Ceballos är närmare att lämna laget än Nacho och Asensio. Spelaren är inte nöjd med förlängningserbjudandet, han vill bevisa sin betydelse i laget och försöker hitta en balans mellan den ekonomiska aspekten, konkurrensaspekten och lagrollen.

För närvarande har Sebalios fått erbjudanden från Betis, Serie A och Saudiarabien, men spelaren har ännu inte fattat något beslut. Dessutom är Nachos framtid i Real Madrid inte klar, spelaren vill spela på planen för att bevisa sig själv och har fått ett erbjudande från Inter Milan. Det rapporteras att de blåsvartblåa kontaktade Nacho i mars, men har hittills inte fått något svar från honom.

För Real Madrid måste dessa kontraktsfrågor lösas så snart som möjligt. Laget behöver en stabil trupp för att kunna vara konkurrenskraftiga nästa säsong. Samtidigt måste dessa spelare hitta sina egna positioner och möjligheter i framtiden.

Comments